New Site | Page 7 | GTAMotorcycle.com

New Site

Mango Rider

Well-known member
Fyi just counted them, here's the last of 8 screenshots:
89f868293b556e2077ddb7a493c5d3d8.jpg


Sent from my purple G4 using Tapatalk
Hah yeah I was getting the same thing. Unsubscribe in tapatalk to this one in particular. Resubscribe if you want. It stopped giving me that until Paul finds a fix.

Sent from my LG-H873 using Tapatalk
 

Joe Bass

*probably eating right now*
Site Supporter
Hah yeah I was getting the same thing. Unsubscribe in tapatalk to this one in particular. Resubscribe if you want. It stopped giving me that until Paul finds a fix.

Sent from my LG-H873 using Tapatalk
I did that.
Then it unsubscribed on it's own.
I logged back in and now the post I quoted is showing up as hourly notifications.
Again, only this thread so far.

Sent from my LG-H812 using Tapatalk
 

Paul

Administrator
Staff member
Site Supporter
Is it just this thread everyone is getting multiple notifications from? It is for me.
 

Mango Rider

Well-known member
Is it just this thread everyone is getting multiple notifications from? It is for me.
It was for me. But since my previous post I unsubbed and its been peaceful ever since.

Sent from my LG-H873 using Tapatalk
 

Joe Bass

*probably eating right now*
Site Supporter
Is it just this thread everyone is getting multiple notifications from? It is for me.
Yes.

Sent from my LG-H812 using Tapatalk
 

Joe Bass

*probably eating right now*
Site Supporter
Like and quote seem to be missing from the What Are You Listening To thread

Edit:
I went back in and now they are there.
Very strange

Sent from my LG-H812 using Tapatalk
 

Joe Bass

*probably eating right now*
Site Supporter
Like and quote seem to be missing from the What Are You Listening To thread

Edit:
I went back in and now they are there.
Very strange

Sent from my LG-H812 using Tapatalk
Seems to only be happening when I go into the thread from a Tapatalk notification.
If I enter the thread through the Tapatalk menu, the like & quote options are there.
9417619e3f145aff9d10024fc2076d74.jpg


Sent from my LG-H812 using Tapatalk
 

Jayell

Well-known member
Site Supporter
I keep getting the same notification. A GTAM problem or Tapatalk?
15b8df78806ea9d5f6cd1352b5122d6b.jpg
 

Joe Bass

*probably eating right now*
Site Supporter
@Jayell Tapatalk iirc log out and back in
Happened to me a little while back.
That *should* fix it
@Mango Rider I think you suggested that, right?

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
 

Mango Rider

Well-known member
@Jayell Tapatalk iirc log out and back in
Happened to me a little while back.
That *should* fix it
@Mango Rider I think you suggested that, right?

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
Also, it seems to just be this thread? As I am getting bihourly reminders that Joe @'ed me. Although I don't get mentioned much in other threads. I'm gonna relog into tapatalk and see if it stops like last time.

Update: relogging into tapatalk fixed issue. Would continue to recommend that option*

Sent from my LG-H873 using Tapatalk
 
Last edited:

Joe Bass

*probably eating right now*
Site Supporter
Yup
This thread is doing it to me again as well.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
 

Top Bottom