500 - Internal Server Error | GTAMotorcycle.com

500 - Internal Server Error

giddyup

Well-known member
Anyone know why I keep getting this error when trying to post a thread in track days/track riding?
 

Baggsy

Well-known member
Site Supporter
Got the same error, maybe in the same thread. Short post, no pics.

Weird thing is someone else managed to post afterwards, so I thought it was just me.
 

GreyGhost

Well-known member
Site Supporter
I've gotten it more than once with just typed text before. Cut and paste tiny sections of text to see where the problem was. It was just a normal sentence with no /?| or anything else that might get interpreted improperly.
 

PrivatePilot

Ironus Butticus
Site Supporter
Try turning off the WYSIWYG text editor - I seem to remember experiencing this issue in the past when the forum refused to parse (for some unidentified reason) some strings of text it couldn't handle in WYSIWYG that the regular old text editor doesn't care about.

I switched some time back during the issues with something else and have never got a server error since.
 

GreyGhost

Well-known member
Site Supporter
I can generate it repeatably this morning "(all input energy is converted to heat in the space)" without the quotes in the garage heating thread. I have no idea why it vomits over there but posts fine here.
 

Lightcycle

Motorcycle Nomad
Site Supporter
I get it sometimes when I cut and paste from my blog. I then prune it into smaller posts and it eventually when the text is small enough, it goes through...
 
Last edited:

GreyGhost

Well-known member
Site Supporter
(all input energy is converted to heat in the space)
Hmm, thanks. I tried two different computers, neither could post that phrase in the garage insulation thread, but obviously it works in this thread. That's deeply disturbing. Computers should consistently misbehave.
 

Top Bottom